Rudarstvo

Home > Sektori > Rudarstvo

Rudarstvo

Iskopavanje mineralnih resursa se kontinuirano povećava tokom vekova kako bi se zadovoljila rastuća ljudska potražnja za prirodnim resursima. Danas se rudarska industrija suočava sa izazovom bez presedana da poboljša bezbednost operatera uz minimiziranje uticaja na lokalne zajednice i ukupni uticaj na životnu sredinu. .

Inženjerske veštine i iskustvo Maccaferrija pomažu klijentima da prevaziđu visoko tehničke probleme u svakoj fazi životnog ciklusa svog rudnika. Poboljšanje efikasnosti šlepera poboljšanjem kvaliteta transportnih puteva, sprovođenje planova za drenažu rudnika, sprečavanje i kontrola geohazarda kako bi se poboljšala bezbednost operativaca i projektovanje isplativih ojačanih drobilica zemlje su samo neka od mnogih rešenja na kojima usavršavamo našu stručnost.

Svaka aplikacija ima isti visoki standard: mi isporučujemo efikasna, bezbedna i ekološki prihvatljiva rešenja kako bismo maksimizirali mogućnost ponovnog korišćenja materijala dobijenih na lokaciji i smanjili ugljenični otisak projekta.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.