Barijere protiv odrona

Home > Proizvodi > Barijere protiv odrona

Barijere protiv odrona

Image

Maccaferri barijere protiv odrona (ili ograde za hvatanje) su dizajnirane da zaustave/uhvate kamenje i kamenje koje padaju pre nego što padnu na infrastrukturu, rudnike, puteve ili druge objekte. Naš široki portfolio barijera od pada kamenja se kreće od 35 kJ/H=1,35m do 9000 kJ/H=8m. Maccaferri Rockfall Barriers se isporučuju u “kompletu”. Sve komponente se isporučuju u kompletu u skladu sa EAD 340059-00-0106 ili EAD 340089-00-0106, uključujući glavne mreže, stubove, osnovne ploče, uređaje za disipaciju energije, žičana užad i sav pribor.

Naše barijere protiv odrona kamenja imaju CE oznaku, što garantuje rigoroznu kontrolu kvaliteta. Ankeri za povezivanje barijera sa zemljom se isporučuju na zahtev i prema specifičnom projektu s obzirom na uslove tla. Maccaferrijevo inženjersko znanje dovodi do uspešnog dizajna i uspešnog testiranja isplativih rešenja. Naše barijere su među najboljima u oblasti u pogledu performansi (velika preostala visina nakon udara i mala deformacija pri udaru).

Image

Naše barijere se lako postavljaju, dizajn je napravljen ne samo da postigne visok nivo performansi već i da olakša proces ugradnje za radnike (unapred montirane ploče na stubovima, stepenice za penjanje na stubove, sistemsko otvaranje zavesa)*. *Dostupno u zavisnosti od modela.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.