Potporni zidovi i armiranje tla

Home > Prijave > Potporni zidovi i armiranje tla

Potporni zidovi i armiranje tla

Od davnina, čovečanstvo je izgradilo strukture da zadrži tlo i zadrži ga pod uglom strmijim od onog koji bi prirodno zadržao. Često se suočavamo sa istim izazovom danas kada se bavimo zemljištem. Kada su u pitanju nagibi tla sa slabom nosivošću, kada tlo mora da izdrži ekstremna opterećenja, kao što su oni vrhovi rudnika i zidovi drobilice gde natovareni minski kamion može da teži preko 300 t, ili čak kada se gradi u seizmičkim područjima, potporni zidovi i strukture za ojačanje tla mogu rešiti problem zadržavanja zemlje.

Svake nedelje, stotine Maccaferri rešenja se implementiraju širom sveta, bilo da se radi o malom potpornom zidu u stambenoj zgradi ili o masivnoj, ojačanoj strukturi tla na glavnom autoputu ili u rudniku. Smanjenje potrošnje prirodnih resursa, ušteda na troškovima ugradnje, maksimizacija bezbednosti radnika, dugoročna trajnost i integracija u životnu sredinu su ključne karakteristike naših potpornih zidova i sistema za ojačavanje tla.

Naša ekspertiza je izgrađena preko 100 godina rešavanja problema potpornih konstrukcija i kontinuiranog inoviranja naše ponude testiranih i sertifikovanih rešenja. Pored toga, u partnerstvu sa vodećim institucijama i profesionalcima, nastojimo da razvijemo nove pristupe dizajnu i alate za projektovanje kako bismo poboljšali vek trajanja naših zidova i struktura za ojačanje tla. Kontaktirajte nas kako biste započeli projektovanje ekološki prihvatljivih potpornih zidova i struktura za ojačanje tla.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.