Mreže za Akvakulturu/Kavezi

Home > Prijave > Mreže za Akvakulturu/Kavezi

Mreže za Akvakulturu/Kavezi

Prema često postavljanim pitanjima, aquatična proizvodnja hrane će se povećati i obezbediti rastućoj populaciji zdravu i hranljivu hranu. Mnoge zajednice širom sveta oslanjaju se na zalihe akvakulture kao izvor bezbednosti hrane i zaposlenja.

Maccaferri Kikkonet je mreža za uzgoj ribe zasnovan na tehnologiji. Napravljen od dvostruko upletene mreže od monofilamenta, Kikkonet nudi 20+ godina dizajniran životni vek. Mreža je strukturno stabilna, što omogućava da se mrežne olovke koriste u izloženijim uslovima nego ranije; takođe, njegova odlična krutost sa lakoćom odbija predatore, sprečavajući ujedanje, zaplitanje i oštećenje od trljanja. Glatka sjajna površina mreže znači manje biološkog obraštanja i manje vremena zastoja zbog operacija čišćenja.

Danas, akvakultura snabdeva više od polovine svetske ribe za ljudsku ishranu, stoga su tehnološko unapređenje i efikasnost kritični aspekt proizvodnje. Kada se koriste u mrežama za akvakulturu, operateri farmi imaju koristi od Maccaferri Kikkoneta i njegove jedinstvene kombinacije karakteristika.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.