Kontrol Erozije

Home > Prijave > Kontrol Erozije

Kontrol Erozije

Zemljište je dragocen izvor biodiverziteta, od suštinskog je značaja za skladištenje i oslobađanje ugljenika i održavanje ravnoteže gasova u vazduhu koji udišemo. Erozija tla se odnosi na ispiranje gornjeg sloja tla i često je uzrokovana silama vlaženja i sušenja od vjetra, kiše i gravitacije. Zaštita ugroženog tla kroz stabilizaciju postala je prioritet u više sektora, od agrobiznisa do nafte i gasa, od radova na zaštiti obale do obnove nakon prirodnih katastrofa.

Imamo dugogodišnje iskustvo u razvoju inkluzivnih rešenja koja sprečavaju eroziju zemljišta i istovremeno promovišu rast vegetacije. Naša projektovana rešenja smanjuju rizik od oštećenja infrastrukturnih vodova usled površinskih klizišta i istovremeno deluju kao prva, prirodna, zaštitna barijera od pojave nestabilnosti nagiba. Štaviše, naša rešenja su u velikoj meri korišćena za ublažavanje rizika od opadanja zemljišta u zatvaranju deponije i drugim primenama u kojima se sloj zemlje postavlja na površinu sa malim trenjem.

Tokom godina, Maccaferri je radio zajedno sa nekim od najistaknutijih univerziteta na međunarodnom nivou na razvoju stepenovanog, logičnog asortimana održivih proizvoda za kontrolu erozije i tehnika drenaže. Sa ovom stručnošću i snažnom proizvodnom bazom, možemo da prilagodimo rešenja za probleme nestabilnosti tla klijenata, tako da nivo intervencije odgovara riziku od erozije na koji se nailazi. Štaviše, naš specifični softver za dizajn pruža podršku klijentima pri izboru najefikasnijeg rešenja za njihove potrebe projekta.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.