Paneli

Home > Proizvodi > Paneli

Paneli

Image

Maccaferri HEA paneli (visoka apsorpcija energije) su najtvrđi proizvodi u našem asortimanu mreža Mac.RO(TM) Sistems, koji nude ekstremnu čvrstoću pri niskom naprezanju. Krutost je važnija od zatezne čvrstoće mreža jer utiče na skretanje sistema ispod Paneli su tkani od jedne kontinuirane dužine čeličnog žičanog užeta visoke zatezne čvrstoće, spojenih na svakoj tački ukrštanja patentiranom HEA vezom ‘dvostruki čvor’.

Za razliku od spiralnih mreža za užad sa jednim uvrtanjem, konstrukcija HEA panela pruža izuzetne performanse naprezanja/deformacije uz najmanju moguću deformaciju. HEA paneli se koriste u aplikacijama za obezbeđene draperije gde je potreban sistem male deformacije i visoke čvrstoće. Zbog višeosnih performansi panela, opterećenja se efikasno prenose na ankere na površini nagiba bez obzira na raspored ankera.

Image

Patentirana veza sa čvorom je napravljena pomoću dva poveza, od kojih se svaki dobija umotavanjem para čeličnih žica od 3,00 mm presvučenih Galmac-om, legurom cink-aluminijum (5%). Dve veze čvrsto obavijaju užad koji se ukrštaju. Panel je napravljen od četvrtastih mreža proizvedenih sa jednim užetom, učvršćenim presovanim aluminijumskim prstenom, prema EN 13411-3.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.