ACBM

Home > Proizvodi > ACBM

ACBM

Image

Zglobni betonski blok dušek (ACBM) je pravougaona jedinica napravljena od betonskih blokova spojenih polipropilenskim užadima. Dušek je fleksibilan u dve dimenzije i dostupan je u nizu debljina kako bi odgovarao potrebnim uslovima. ACBM se koristi za sidrenje i zaštitu podvodnih cevovoda i kablova i za zaštitu temelja objekata od pražnjenja vode.

Korišćeni materijali su odabrani tako da pruže zahtevani vek trajanja u morskoj vodi i hemijski su stabilni; nema značajnog smanjenja tlačne čvrstoće betonskih blokova. Podizanje ACBM-a se vrši pomoću okvira za podizanje koji se povezuje sa petljama za podizanje. Visok stepen fleksibilnosti omogućava da se dušek savija bez ugrožavanja njegovog integriteta.

Image

Ključna prednost našeg ACBM-a je to što je oplata dušeka modularna i može se transportovati gde je potrebno, a dušeci se izlivaju što bliže mestu postavljanja. Ovo ograničava skupe troškove transporta proizvoda; takođe, mogu se izraditi i veličine dušeka po meri. Maccaferri ACBM je testiran u skladu sa preporukama Det Norske Veritas DNV-RP-F107 i može izdržati do 100% VEĆE od maksimalno preporučene energije.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.