O nama

 

ViĆĄe od 140 godina vodeći smo međunarodni dobavljač naprednih reĆĄenja za civilna, geotehnička i ekoloĆĄka građevinska trĆŸiĆĄta. Isporučujemo inovativna, dugotrajna i ekoloĆĄki prihvatljiva reĆĄenja, od potpornih zidova do hidrauličnih radova i od sistema za ublaĆŸavanje odrona do armiranja tla.

 

VIZIJA
& MISIJA

U drugoj polovini 19. veka izmislili smo gabione i dramatično promenili pejzaĆŸ građevinarstva. Mi to menjamo i danas. Radimo svaki dan na pronalaĆŸenju boljih i odrĆŸivih reĆĄenja za naĆĄe klijente na svakom stepenu geografske ĆĄirine i duĆŸine, lojalno sledeći naĆĄu viziju i misiju.

Maccaferri na prvi pogled

Image Stories
MACCAFERRI OTVORIO NOV HUB U ALBANIJI DA BI STVARAO NAJVEĆI PROIZVODNI OBJEKT U EVROPI
Uz investiciju od preko 4 miliona €, nova fabrika će postati centar izvrsnosti za razvoj najsavremenijih proizvodnih tehnologija.Pogledajte video
star

USLUĆœENE ZEMLJE

130

+

Zemalja u kojima poslujemo

GODINE ISTORIJE

144

U drugoj polovini 19. veka, izmislili smo gabione i dramatično promenili građevinski pejzaĆŸ

Image Stories
MACCAFERI FILIPINI 20. GODIĆ NJICA
Srećna 20. godiơnjica Maccaferri Filipini.
Mabuhay Maccaferri Filipini!
Pogledajte video
star

“Njegujući svijet sutraĆĄnjice, usklađujući ĆŸivot i prirodu kroz inovativna rjeĆĄenja, Maccaferri teĆŸi izvrsnosti i kontinuiranom poboljĆĄanju”

ZAPOSLENIH

3000

+

Mi smo porodica sa viĆĄe od 3000 ljudi koji rade ĆĄirom sveta

“Officine Maccaferri predstavlja standard izvrsnosti u svojoj industriji i izuzetno smo uvereni u svetlu budućnost kompanije koja je pred nama,” Lapo Vivarelli Colonna,

izvrĆĄni direktor Officine Maccaferri

Pogledajte sada naĆĄ korporativni video

Istorija

Klizite da otkrijete sva poglavlja

Negovanje sveta sutraĆĄnjice

ovo je naĆĄa vizija koja prenosi naĆĄu posvećenost odrĆŸivosti ĆŸivotne sredine. NaĆĄa reĆĄenja su dizajnirana i razvijena s pogledom na kvalitetu ĆŸivota i očuvanje okoline i zajednica za buduće generacije.

Image

INOVACIJA

Osnovani smo na inovaciji i 1893. godine krenuli smo ka njoj. Ovo je naĆĄ identitet: nastojanje da budemo u potrazi za boljim inĆŸenjerskim reĆĄenjem i koriĆĄtenje znanja i istraĆŸivanja kako bi se zadovoljile potrebe trĆŸiĆĄta.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vaĆĄim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.