Pejzažna Arhitektura

Home > Prijave > Pejzažna Arhitektura

Pejzažna Arhitektura

Pejzažni arhitekte i drugi profesionalci koji rade sa izgrađenim okruženjem često rade na strukturama koje zahtevaju visokokvalitetnu završnu obradu. Pejzažnom arhitekti su na raspolaganju mnoge opcije dizajna: tip zida može biti nizak sa biljkama koje grle stene koje se vuku preko vrha gabionskog zida, ili zid može biti izgrađen sa krivinama ili oštrim uglovima.

Radimo sa klijentima kako bismo osigurali da se takve završne obrade postižu i da su očekivanja premašena. Primene naših proizvoda za pejzažne strukture su beskrajne i ograničene su samo kreativnošću pejzažnih arhitekata u korišćenju mreže ili gabiona i drugih proizvoda. Videli smo gabione, geomreže, Terramesh i Green Terramesh koji se koriste kao jezgro pejzažne arhitekture.

Naši dugotrajni gabioni se mogu koristiti kao zidovi za uređenje pejzaža, bilo potporni ili delimično potporni / delimično samostojeći ili potpuno samostojeći. Dobro izgrađen gabionski zid može da obezbedi intimnu i reflektujuću oblast koja nudi zvučnu izolaciju, privatnost i lepotu. Gabionske jedinice punjene kamenom su takođe popularne kao obloge na zgradama i drugim strukturama, kako bi pružile estetski izgled prirodnog izgleda. Jedina granica je mašta!

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.