Stabilizacija tla i trotoari

Home > Prijave > Stabilizacija tla i trotoari

Stabilizacija tla i trotoari

Bez obzira da li gradite železničku prugu, šljunkovitu šumsku stazu preko mekog tla, ili obnavljate autoput sa više traka koji prevozi hiljade vozila dnevno, projekat će zahtevati najviše performanse za najduži vek trajanja. Materijali za izgradnju puteva i železnica postaju sve skuplji i oskudniji; stoga se povećavaju troškovi za poboljšanje performansi kolovoza.

Primenili smo naše tehničko znanje da bismo razvili rešenja kao što su naše napredne mreže RoadMesh, geomreže od staklenih vlakana i polimerne geomreže. Pošto je svaki projekat drugačiji, nudimo najširi asortiman dostupnih proizvoda za armiranje asfaltnih i nevezanih slojeva, kao i drenažne geokompozite za uklanjanje vode sa koloseka ili kolovozne konstrukcije. Koristimo najsavremeniji softver za projektovanje, koji sadrži različite metodologije projektovanja, da bismo optimizovali armaturu i potrebnu debljinu slojeva kolovoza.

Upotreba ovih tehnika dovodi do smanjenja debljine građevinskih materijala potrebnih za održavanje performansi i veka trajanja; ne samo ušteda troškova, već i smanjenje ugljičnog otiska rešenja. Naš asortiman proizvoda za stabilizaciju kolovoza i tla može vam pomoći da smanjite zahteve za održavanjem, upotrebu materijala i troškove celog veka trajanja; sve uz održavanje visokih performansi.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.