MacSafe

Home > Proizvodi > MacSafe

MacSafe

Image

Zaštita od neprijateljskog upada u vozila postala je glavni prioritet za vlasti širom sveta. Nadovezujući se na naše dugogodišnje iskustvo u zaštiti javnosti od prirodnih opasnosti, razvili smo novi sistem koji pomaže u zaštiti građana od ljudskih pretnji. MacSafe je novi sistem za sprečavanje upada vozila, dizajniran sa vizijom diskretne integracije bezbednosti u uređenje područja sa velikim prometom kao što su aerodromi, škole, bolnice i turističke atrakcije.

Sprečavanje pristupa vozilima igra ključnu ulogu u strategiji borbe protiv terorizma i naš novi sistem je razvijen kao odgovor na potrebu da se kontinuirano poboljšava javna bezbednost. Sistem je ocenjen i akreditovan od strane IUAV (Univerzitet u Veneciji), a nedavna instalacija u Nici, Francuska, dizajnirana je da zaustavi kamion od 19 tona koji putuje brzinom od 50 km/h, udarajući pri 20°.

Image

MacSafe sistem se sastoji od dva čelična kabla visoke čvrstoće, usidrenih na svakom kraju našim patentiranim sistemom za disipaciju energije. Kablovi su oslonjeni na cevaste čelične stubove koji su pričvršćeni za temelj u zemlji. Sila udara vozila se distribuira kroz kablove i stubove i apsorbuje u patentiranim disipatorima energije. Energija se apsorbuje deformacijom pri pritisku, a ne trenjem. Ovo osigurava bolje i pouzdanije performanse tokom dugog veka trajanja barijere.

Success Stories

Perilago Path – Reconstruction of Route 82

The most adequate solution for the needs of the work was the reinforced soil. The structure was designed with TerraMesh™ System, the built wall has

Mendoza, Argentina
Perilago Path – Reconstruction of Route 82

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.