MacSafe

Home > Proizvodi > MacSafe

MacSafe

Image

Zaštita od neprijateljskog upada u vozila postala je glavni prioritet za vlasti širom sveta. Nadovezujući se na naše dugogodišnje iskustvo u zaštiti javnosti od prirodnih opasnosti, razvili smo novi sistem koji pomaže u zaštiti građana od ljudskih pretnji. MacSafe je novi sistem za sprečavanje upada vozila, dizajniran sa vizijom diskretne integracije bezbednosti u uređenje područja sa velikim prometom kao što su aerodromi, škole, bolnice i turističke atrakcije.

Sprečavanje pristupa vozilima igra ključnu ulogu u strategiji borbe protiv terorizma i naš novi sistem je razvijen kao odgovor na potrebu da se kontinuirano poboljšava javna bezbednost. Sistem je ocenjen i akreditovan od strane IUAV (Univerzitet u Veneciji), a nedavna instalacija u Nici, Francuska, dizajnirana je da zaustavi kamion od 19 tona koji putuje brzinom od 50 km/h, udarajući pri 20°.

Image

MacSafe sistem se sastoji od dva čelična kabla visoke čvrstoće, usidrenih na svakom kraju našim patentiranim sistemom za disipaciju energije. Kablovi su oslonjeni na cevaste čelične stubove koji su pričvršćeni za temelj u zemlji. Sila udara vozila se distribuira kroz kablove i stubove i apsorbuje u patentiranim disipatorima energije. Energija se apsorbuje deformacijom pri pritisku, a ne trenjem. Ovo osigurava bolje i pouzdanije performanse tokom dugog veka trajanja barijere.

Success Stories

PROTECTION OF PROMENADE DES ANGLAIS IN NICE

The Nice-Côte-d’Azur municipality decided to install an anti-incursion barrier on the Promenade des Anglais to guarantee the safety of pedestrians.

NICE – PROVENCE-ALPES-CÔTE D’AZUR – France
PROTECTION OF PROMENADE DES ANGLAIS IN NICE
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.