Odvodnjavanje Konstrukcija

Home > Prijave > Odvodnjavanje Konstrukcija

Odvodnjavanje Konstrukcija

Prisustvo vode u zemljištu u blizini objekata može izazvati brojne probleme. Uklanjanje vode iz tla sa drenažnim sistemima je ključno, inače bi tlo moglo biti oslabljeno ili bi moglo nametnuti veća opterećenja, menjajući efikasnost konstrukcije. Adekvatan drenažni sistem omogućava da se tlo konsoliduje i bolje funkcioniše.

Pravilno dizajniran geokompozit za drenažu često može da zameni tradicionalne šljunčane odvode koji se koriste iza potpornih zidova i drugih struktura kao što su šipovi i zidovi od šipova ili zidovi podruma do zgrada. Horizontalna drenaža je često potrebna na sportskim terenima ili drugim velikim površinama izloženim potencijalu velikog oticanja kišnice.

Naš softver za dizajn podržava naše klijente u izboru odgovarajućeg i održivijeg sistema za odvodnjavanje. Bez obzira da li je drenaža vertikalna ili horizontalna, asortiman MacDrain™ geokompozita je isplativo rešenje koje takođe smanjuje potrebu za materijalima iz kamenoloma i samim tim zagađuje kretanje kamiona. U stvari, naša kampanja istraživanja i razvoja došla je do zaključka da upotreba MacDrain™ za aplikacije horizontalne drenaže može dovesti do preko 80% uštede materijala.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.