Bazalno Armiranje

Home > Prijave > Bazalno Armiranje

Bazalno Armiranje

Kad god se gradnja izvodi na mekom ili nestabilnom tlu, postoji mogućnost sleganja: to može uključivati geološke efekte uzrokovane sleganjem, ponornicama, kao i efekte koje je napravio čovek, kao što su rudarske jame. S druge strane, kada je jalovina na matičnom tlu uveliko povećana, javlja se pitanje diferencijalnog sleganja ili urušavanja.

U okviru rudarskih radova, nagomilani materijali ili jastučići za ispiranje iz gomile nameću velike nadoknade na tlu.Iako rešenja izgledaju jednostavna, ovo je lepota dobrog inženjeringa; projektovanje ovakvih intervencija zahteva iskustvo i duboko razumevanje performansi geosintetike. Kao proizvođač, dizajner i dobavljač ovih rešenja, mi smo u dobroj poziciji da razumemo i ispunimo tehničke potrebe klijenta, optimizujući rešenje, dizajn i finalni proizvod; kombinacija proizvoda i performansi celog sistema je od najveće važnosti.

Iako rešenja izgledaju jednostavna, ovo je lepota dobrog inženjeringa; projektovanje ovakvih intervencija zahteva iskustvo i duboko razumevanje performansi geosintetike. Kao proizvođač, dizajner i dobavljač ovih rešenja, mi smo u dobroj poziciji da razumemo i ispunimo tehničke potrebe klijenta, optimizujući rešenje, dizajn i finalni proizvod; kombinacija proizvoda i performansi celog sistema je od najveće važnosti.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.