Životna sredina, odvodnjavanje i deponije

Home > Prijave > Životna sredina, odvodnjavanje i deponije

Životna sredina, odvodnjavanje i deponije

Širom sveta, odlaganje otpadnog materijala je sve veći problem. Deponija je živi organizam, koji donosi stalno nove inženjerske izazove. Ovo se odnosi ne samo na deponije, već i na situacije u kojima postoji potreba da se prirodno tlo zaštiti od kontaminacije spoljnim izvorima, kao što su lagune procedjne vode u rudarstvu ili jastučići za ispiranje gomile, jezerce za slabljenje atmosferskih voda pored autoputeva i ćelije za skladištenje muljnog rastvora u poljoprivredi.

Iskustvo stečeno sa nekoliko projekata dovelo je do brojnih inovacija zahvaljujući kojima sada nudimo širok spektar materijala i tehnologija. Upotreba geomreže za ojačavanje tla omogućava povećanje nagiba unutar ćelija deponije, maksimizirajući raspoložive količine za odlaganje otpada; naše MacLine™ nepropusne obloge sadrže, zatvaraju i štite zagađenje od sadržanog otpadnog materijala; MacMat™ ograničava eroziju sa padina ovih instalacija, dok MacDrain™ drenažni geompoziti odvode tečnosti (tečnosti ili gasove) sa deponija.

Klijentima nudimo našu ekspertizu u pogledu izrade integrisanih projekata za deponije i zaštite zagađenih područja. Fleksibilnost i široka proizvodna sposobnost omogućavaju nam da prilagodimo proizvode tako da odgovaraju specifičnim zahtevima projekta. Brinemo o bezbednosti i životnoj sredini: prisustvo našeg osoblja tokom pripreme EU propisa o deponijama, zajedno sa CE oznakama, dovelo nas je do toga da ponudimo proizvode i rešenja koja ispunjavaju odgovarajuće zakonske zahteve.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.