Građevinarstvo, Industrija i Sport

Home > Sektori > Građevinarstvo, Industrija i Sport

Građevinarstvo, Industrija i Sport

Iz našeg širokog portfolija, kombinujemo naše proizvode u sisteme koji su optimizovani da zadovolje zahteve klijenata u vezi sa građevinskim, industrijskim i sportskim tržištima. Uz fleksibilne i opsežne proizvodne mogućnosti, možemo prilagoditi proizvode tako da odgovaraju specifičnim projektima.

Građevinarstvo: naša rešenja odgovaraju različitim tehničkim zahtevima civilnog i industrijskog građevinskog sektora od drenaže i zaštite do vode i hidroizolacije konstrukcija i obloga, do uštede energije do komfora stanovanja, od kontrole pare do pitanja vezanih za spoljne podove, sa pametnim i inovativna rešenja. Industrija: podržavamo naše kupce za širok spektar industrijskih primena u skladu sa zahtevima specifičnim za kupce. Maccaferri takođe pruža priliku za razvoj proizvoda po meri sa vrhunskim kvalitetom i tehnološkim standardima.

Sport: našim kupcima nudimo specifična rešenja za odvodnjavanje za sve potrebe, kako za rekreativne tako i za homologovane sportske terene. Naš stalni fokus na inovacijama doveo je do razvoja naprednog 2-u-1 sistema za sportske terene koji kombinuje funkcije drenaže i apsorpcije udara u jednom proizvodu; ovaj revolucionarni sistem dramatično poboljšava performanse sportskog terena uz smanjenje potrošnje prirodnih materijala i ukupno vreme izgradnje.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.