Vertikalni zidovi sa betonskim pločama

Home > Rešenje > Vertikalni zidovi sa betonskim pločama

Vertikalni zidovi sa betonskim pločama

Image

Situacije koje zahtevaju naša ekonomična projektantska rešenja. Tamo gde je dostupan samo uzak građevinski koridor, ili je potrebna armirana struktura tla sa vertikalnim licem u urbanim sredinama, nudimo klijentima naša ekonomična projektantska rešenja. Izgradnja u uskim urbanim sredinama i rudnicima. Ovi objekti se redovno koriste za podršku ili omogućavanje izgradnje infrastrukture u uskim urbanim koridorima, formirajući potporne zidove, upornice i krilne zidove. Naš MacRES® sistem se takođe koristi za izgradnju zidova drobilice i rezervoara u rudnicima, koji podržavaju velika opterećenja.

Kako funkcionišu Maccaferri polimerne geotrake. MacRES® je sistem armiranog tla koji se sastoji od betonske ploče sa armiranim tlom pomoću polimernih geotraka. Ova armirana tla se postavljaju horizontalno unutar zbijenog zasipanja tokom izgradnje, ojačavajući ga. Snaga i robusnost ovih ParaWeb® geotraka omogućavaju da se sistem koristi za visoke zidove i strukture rudnika gde opterećenja mogu biti ekstremna. Istorija ParaVeb®-a i dodatne upotrebe.

Image

ParaWeb® je jedan od najstarijih proizvoda za geosintetičku armaturu na globalnom građevinskom tržištu. U upotrebi od 1980-ih, isproban je i testiran (dokazano) da nadživi mnoge druge sisteme i naravno otporan je na koroziju. Naše ParaWeb® geotrake se mogu isporučiti sa „potpuno polimernom“ vezom za betonsku ploču. Ova veza bez korozije je idealna za upotrebu u agresivnim uslovima, na primer, gde se koriste soli za odmrzavanje autoputa ili se koristi zatrpavanje od recikliranog agregata. Promena završne obrade lica u estetske svrhe. Korišćen širom sveta, sistem MacRES® vertikalnih betonskih panela može imati širok spektar završnih obrada kako bi zadovoljio estetske zahteve. Segmentno ojačani zidovi od blokova kao što je naš MacWall® često se smatraju „vertikalnim zidovima“. Međutim, oni obično imaju blagi prednji ugao i stoga se dalje razmatraju u oblasti rešenja „Armirani zemljani zidovi i armiranje kosina.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.