Vertikalni drenažni radovi

Home > Rešenje > Vertikalni drenažni radovi

Vertikalni drenažni radovi

Image

Upravljanje vodom iz oticanja, ili sa freatskih površina unutar zemlje, jedan je od najvažnijih aspekata koji utiču na dugoročne performanse te strukture. Važnost upravljanja oticanjem vode. Višak ili nekontrolisana voda u zemljištu može ih oslabiti, uzrokujući brojne probleme. Upravljanje vodom iz oticanja, ili sa freatskih površina unutar zemlje, jedan je od najvažnijih aspekata koji utiču na dugoročne performanse te strukture.

Neprikladnost tradicionalnih sistema zrnaste drenaže. Važnost efikasne drenaže iza konstrukcija (betonskih potpornih zidova, susednih šipova, zidova dijafragme i konstrukcija u kontaktu sa slojevima tla) i unutar kosina je dobro poznata, ali se često zanemaruje. Tradicionalni odvodi od granularnog materijala se često postavljaju, zauzimajući nepotreban prostor i bez stvarnog razumevanja njihove prave mogućnosti drenaže. Naše isplativo, tehnički superiorno i ekološki prihvatljivije rešenje Naš MacDrain® asortiman geokompozita za drenažu pruža ekonomičnu i tehnički superiornu alternativu tradicionalnim granuliranim drenovima. MacDrain® uvodi slobodnu cev za protok vode iz susednog zemljišta.

Smanjenjem ili potpunim uklanjanjem stuba za drenažu šljunka, smanjujemo kamenje i vađenje šljunka i kretanje kamiona potrebno za njihovo dovođenje na lokaciju projekta, poboljšavajući ekološke prednosti. Identifikovanje odgovarajućeg pravca delovanja. Proces odabira počinje sa našim softverom za dizajn, MacFLOW, kako bi se odredio očekivani protok vode i uslovi punjenja. Naše proizvodno znanje nam omogućava da proizvodimo kombinacije geotekstila i materijala za jezgro drenaže, sa ciljem da identifikujemo najprikladniji proizvod za specifičnu primenu, kako bismo optimizovali tehničke i ekonomske potrebe. Brzina, performanse i uštede. Sa performansama testiranim u laboratoriji i proizvodnjom kontrolisanom kvalitetom, MacDrain® može da zameni tradicionalnu šljunčanu drenažu, nudeći bržu instalaciju, dugoročne performanse koje se mogu meriti i uštedu troškova izgradnje.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.