Taloženje

Home > Rešenje > Taloženje

Taloženje

Poteškoće sa zagađenim sedimentima. Zagađeni sedimenti postoje na mnogim lokacijama u vodotocima, estuarijima i morima u blizini industrijskih objekata. Nasleđe ovih zagađivača može biti štetno ako se ne ublaži. Tehnike mogu uključivati obimne operacije jaružanja i zamene, ali one nose brojne rizike i veoma visoke troškove.

Nova tehnika zatvaranja na licu mesta Nova tehnika uključuje in situ zadržavanje podvodnog zagađenog muljnog materijala. Ovo uklanja zahtev za iskopavanje i odlaganje kontaminiranog materijala van lokacije. Izolovanje ili zatvaranje zagađenog područja od okolnog okruženja podrazumeva kombinaciju nepropusnih membrana, peska, šljunka i slojeva za zaštitu od erozije.

Različita razmatranja za odgovarajuće rešenje. Izbor odgovarajućeg rešenja uključuje mnoge discipline; geotehnička, hidrodinamička, regulatorna, karakterizacija sedimenta i korišćenje plovnog puta. Ova široka analiza takođe treba da razmotri i pozabavi potencijalne promene u priobalnim transportom i erozijom u ovoj oblasti. Maccaferri asortiman rešenja filtera za sanaciju i zaptivnih dušeka može pomoći projektima za zatvaranje sedimenta.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.