Radovi u kanalima

Home > Rešenje > Radovi u kanalima

Radovi u kanalima

Image

Zaštitna obloga se često postavlja na obale i, ako je potrebno, na korito kanala hidrauličnih kanala kako bi se održale dugoročne performanse toka. Bez zaštite, erozija kanala će se pojaviti kao rezultat hidrauličnih smičućih napona delujući na površinu tla.

Nudimo niz stepena hidrauličnih sistema za zaštitu od erozije koji se lako integrišu sa prirodnim okruženjem, svi su rigorozno testirani da izdrže mehanička opterećenja i odabrani da budu jednostavni za instalaciju.

Sistemi se kreću od laganih biorazgradivih prostirki, do naših renomiranih Reno dušeka Plus sa polimernim premazom prema međunarodnim standardima u hidrauličnim okruženjima. Imamo više od jednog veka iskustva u regulaciji reka i kanalizacionim strukturama: naša rešenja su zasnovana na ovoj stručnosti, ali takođe uključuju moderne inovacije kao što su tehnike bioinženjeringa tla i ekološki prihvatljivi premazi kao što je PoliMac.

PoliMac premaz je rezultat eksperimentalnih kampanja koje su imale za cilj pronalaženje zaštite žice od hemijskih napada i abrazivnih sila koje stvaraju kanalski transportovani sedimenti.

Image

PoliMac je rigorozno testiran u našim laboratorijama i vodećim eksternim istraživačkim institutima kako bi našim klijentima ponudio najefikasniju zaštitu od fenomena degradacije čeličnih proizvoda koji se javljaju u rečnim sredinama. Naši inženjeri mogu da podrže naše klijente u razumevanju inženjerskih problema i vodenih sila koje treba kontrolisati kako bi bolje dizajnirali najefikasnija i ekološki hidraulična rešenja uz korišćenje MacRA Studio Design softvera.

Počnite da osmišljavate promenu sa nama!

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.