Planarna i horizontalna drenaža

Home > Rešenje > Planarna i horizontalna drenaža

Planarna i horizontalna drenaža

Image

Planarna i horizontalna drenaža je korisna tehnika za konsolidaciju tla oslabljenog prisustvom vode. Uklanjanje vode, umetanjem odgovarajuće drenažne staze može obezbediti dugoročna poboljšanja tog zemljišta. Tradicionalno, drenaža je obezbeđena šljunkom ili drugim prirodnim materijalima Međutim, dugoročni učinak šljunka može biti nepoznat ili ugrožen. Savremena rešenja i materijali. Savremeno rešenje je upotreba drenažnog geokompozita; MacDrain® odvodi tečnosti ispod zemlje sa jednog mesta na drugo.

Geotekstili pričvršćeni za drenažno jezgro sa jedne ili obe strane zaustavljaju drenažu materijala ili tla i kao rezultat toga, potencijalno začepljuju drenažno jezgro ili sabirne cevi. Dizajnirani su da zamene tradicionalne drenažne materijale kao što su šljunak i pesak. Faktori koje treba uzeti u obzir. Izbor odgovarajućeg MacDrain®-a za ‘horizontalnu’ ili planarnu drenažu geokompozita zavisi od više faktora: − Očekivana jalovina − Potreban očekivani protok − Vrsta materijala/zemlja koje treba isušiti (čisto, kontaminirano itd.) − Hidraulični gradijent − Dimenzije površine za dreniranje

Image

Naš najsavremeniji softver za rešavanje izazova upravljanja vodom. Koristeći naš najsavremeniji softver za dizajn, MacFLOW, pomažemo klijentima u prevazilaženju njihovih problema sa upravljanjem vodom, pomažući u konsolidaciji tla i smanjenju sleganja. Najbolje rešenje ne bi trebalo da se bavi samo tehničkim i ekonomskim problemima, već i brzinom i efikasnošću instalacije.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.