Odvodnjavanje podsloja i kolovoza

Home > Rešenje > Odvodnjavanje podsloja i kolovoza

Odvodnjavanje podsloja i kolovoza

Image

Uklanjanje vode radi povećanja performansi. Staza ili kolovozna konstrukcija može biti oslabljena vodom unutar, ispod ili pored nje. Uklanjanje ove vode može poboljšati performanse koloseka ili kolovoza. Prepoznavanje različitih zahteva. Zahtevi za performanse će se razlikovati za nevezani kolovoz u monsunskom regionu, od asfaltnog kolovoza u oblasti podložnoj mrazu. Savremena rešenja za odvode koloseka i rovova pored puta. Tradicionalni drenažni kanali pored puta koji koriste šljunčane filtere sada se mogu zameniti modernom alternativom; MacDrain® i MacDrain® TD. Ovi geokompozitni drenovi smanjuju iskopavanje, zapreminu materijala za zatrpavanje i troškove.

Izbor odgovarajućeg MacDrain® drenažnog kompozita zavisi od; – Predviđene lokacije unutar kolovoza – Materijala sa kojima će se biti u kontaktu – Potreban kapacitet drenaže Odvodi se obično nalaze pored autoputa, gde se kišnica koja otiče sakuplja u linearnom odvodu „rovova“. Tamo gde su podzemne vode blizu površine, horizontalni drenažni sloj, ispod autoputa, može ukloniti potencijalno destabilišuću vodu iz temeljnih slojeva puta. Naša ekonomična i tehnički superiorna rešenja. Naš MacDrain® asortiman geokompozita za drenažu pruža ekonomičnu i tehnički superiornu alternativu tradicionalnim granuliranim drenovima.

Image

MacDrain® uvodi slobodnu cev za protok vode iz susednog zemljišta. Naš cilj je da optimizujemo rešenje. Geotekstili, ili geomembrane, vezane za jednu ili obe strane jezgra, obezbeđuju filtraciju, odvajanje i zaštitu jezgra. Jednostavno, sprečavaju začepljenje drenažnog jezgra zemljom. Kombinovanjem različitih geotekstila sa različitim vrstama materijala za jezgro drenaže, naš cilj je da identifikujemo najprikladniji proizvod za specifičnu primenu, kako bismo optimizovali tehničke i ekonomske potrebe. Testirana i kvalitetna rešenja za poboljšanje performansi i smanjenje uticaja na životnu sredinu. Sa performansama testiranim u laboratoriji i proizvodnjom kontrolisanom kvalitetom, MacDrain® može da zameni tradicionalnu drenažu od šljunka, nudeći bržu instalaciju, performanse koje se mogu meriti i uštedu troškova izgradnje. Pored toga, smanjenje vađenja šljunka i kretanja kamiona do i sa lokacije projekta, služe za smanjenje uticaja projekta na životnu sredinu.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.