Izgradnja preko praznina

Home > Rešenje > Izgradnja preko praznina

Izgradnja preko praznina

Zaštita od sleganja. Geomreže i geotekstili visoke čvrstoće se često koriste u područjima gde se očekuje sleganje, ili u područjima gde se mogu pojaviti prirodne jame. Ove karakteristike mogu se pojaviti iznenada i često su kružnog ili elipsastog oblika.

Maccaferri geo-rešenja


Maccaferrijeve geomreže Paralink® visoke čvrstoće postavljaju se preko rizičnih područja, protežući izračunatu udaljenost sa obe strane predviđene vrtače. U slučaju da se tlo ispod sruši, geomreža ili geotekstil će obuhvatiti ovu jamu, podržavajući tlo iznad.Za manje teške ili kratkoročne uslove, MacTex® W2 tkani geotekstili se mogu koristiti kao ojačanje. Visok nivo dizajna i uspešne. Paralink® geomreže zadovoljavaju najstrože kriterijume dizajna i uspešno se koriste dugi niz godina u ovim primenama. Naši inženjeri i tehničari su uvek u mogućnosti da pruže podršku tokom faze projektovanja i montaže.

Maccaferri iskustvo i stručno znanje


 Imajte na umu da se sve geomreže i geotekstili (bez obzira na proizvođača i polimer koji se koristi) moraju napregnuti (produžiti) pre nego što obezbede funkcionalno ojačanje.Stoga je neophodno biti siguran da su granice deformacije nasipa kompatibilne sa očekivanim dugotrajnim naprezanjem geomreže. Kao proizvođači geomreže i projektanti sa specifičnim geotehničkim veštinama, mi imamo temeljno znanje o performansama proizvoda tokom vremena. Naši inženjeri, uz korišćenje našeg MacBARS softvera za dizajn, u mogućnosti su da daju neprocenjiv doprinos rešavanju ovih vrsta problema.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.