Zaštita Cevovoda

Home > Rešenje > Zaštita Cevovoda

Zaštita Cevovoda

Image

Od 1981. godine pružamo projektantska rešenja za zaštitu, sidrenje, balastiranje i stabilizaciju podmorskih cevovoda i kablova. U skladu sa uslovima lokacije i potrebama klijenta možemo ponuditi fleksibilne dušeke punjene mešavinom kamena i peskovitog asfaltnog mastika ili zglobni dušeci od betonskih blokova.

Patentirani mardac SARMAC je jednostavan za postavljanje, gotovi dušek punjen bitumenom koji održava fleksibilnost čak i u hladnoj vodi i deformiše se prema profilu objekta koji štiti. Ovaj proizvod je tehnički dokazan i intenzivno se koristi u industriji nafte i gasa, gde su njegova fleksibilnost i otpornost na udarce bili važni za brojne primene na moru, uključujući prelaze cevovoda i zaštitu.

Image

Naš ACBM (zglobni betonski blok dušek) sistem nudi zaštitu za naftovode i gasovode, kanalizacione ispuste i slično. Ovaj sistem karakteriše patentirana i inovativna, prenosiva oplata koja omogućava proizvodnju betonskih dušeka gde god je to potrebno. Ovo smanjuje troškove transporta i ugljenični otisak rešenja.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.