Sistemi obloga – baze

Home > Rešenje > Sistemi obloga – baze

Sistemi obloga – baze

Image

Zašto je jaka baza vitalna. Sistem baznih barijera je najosetljivija komponenta sistema deponije jer mora da štiti tlo i podzemne vode od zagađenja. Ovaj sistem barijera je takođe vitalna komponenta u rudarskim lagunama procednih voda, jastučićima za ispiranje odlagališta, i skladišta poljoprivrednog otpada. Maccaferrijeva proizvodnja i znanje nude vam specifična rešenja Sisteme barijera dizajniramo u zavisnosti od opasnosti prirode materijala i osetljivosti okruženja. Naša rešenja mogu kombinovati prirodne i sintetičke materijale kako bi se postigli potrebni nivoi bezbednosti i takođe optimizovala efikasnost izgradnje. U mogućnosti smo da ponudimo ovaj nivo prilagođavanja, zahvaljujući našem proizvodnom znanju i našem tehničkom znanju.

Maccaferrijev asortiman proizvoda ispunjava vaše zahteve Naše iskustvo i širok asortiman proizvoda omogućavaju optimizaciju rešenja za klijente u skladu sa aktuelnim propisima o projektovanju i otpadu; − MacLine® GCL bentonitni geokompoziti − MacDrain® drenažni kompoziti − MacLine® geomembrane − MacTex® H i F odvajanje i filtriranje geotekstila − MacTex® PN i PH zaštitni geotekstili − Paralink®, Paragrid®, MacGrid® WG geomreže za ojačavanje tla − Paradrain® hibridna geomreža sa integrisanom funkcijom drenaže Naše iskustvo i proizvodi grade stabilne temelje.

Image

Štaviše, podrška temelja i ojačanje površine deponije je važno kako bi se obezbedio stabilan temeljni sloj i ukupna stabilnost deponije. Ovo je ključno kada se nova deponija mora izgraditi na mekoj površini ili na zemljištu izloženom klizištima. Naša kombinacija geomrežnih proizvoda ili čak Gabiona i Terramesh® sistema predstavlja validno rešenje za različite probleme sa kojima se suočavaju dizajneri tokom početnih faza planiranja ili u hitnim ili nepredviđenim situacijama. Obratite se našoj Maccaferri Kancelariji za savet o tome da li je ova usluga dostupna u vašem području.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.