Priobalne Akvakulture

Home > Rešenje > Priobalne Akvakulture

Priobalne Akvakulture

Image

Maccaferri isporučuje posebno dizajnirane sisteme mreže za akvakulturu na moru, spremne za ugradnju u dvorištima i na moru. Od specifikacija kupaca, uključujući dimenzije, detalje o strukturi sistema i tip mreže, KikkoNet sistemi mreže, uključujući kombinacije zaliha mrežastih panela, strukture za zatezanje mreže, komponenti za instalaciju, itd., se nabavljaju, grade i kombinuju kako bi odgovarali bilo kojoj operaciji akvakulture na moru. Mogu se ugraditi u stvarni sistem na moru i prilagoditi zahtevanom dizajnu; dolaze spremni za konačnu montažu tokom instalacije.

KikkoNet offshore mrežna rešenja se isporučuju za instaliranje u dvorištu ili na moru. Mrežni sistemi na moru su pripremljeni i sastavljeni u delovima, spremni za fiksiranje i povezivanje na licu mesta tokom instalacije. Delovi mrežastih panela su presavijeni kako bi se uklopili u kontejnere sa otvorenim vrhom od 40’.

Image

Nakon instalacije KikkoNet offshore sistemi se koriste trajno, čiste na licu mesta, ne zahtevaju nikakvo drugo posebno održavanje i mogu da izdrže sile životne sredine i izloženost na moru tokom nekoliko ciklusa uzgoja. Maccaferri tržište, snabdevanje i praćenje nakon prodaje u saradnji sa kupcima svaki KikkoNet sistem za akvakulturu na moru koji je raspoređen, sa ekonomskom pogodnošću i opipljivim prednostima za svaki projekat morske akvakulture na moru.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.