Nasipi

Home > Rešenje > Nasipi

Nasipi

Image

Postoje mnoge situacije u kojima je potrebno ograničiti vertikalno sleganje nasipa, zbog konsolidacije mekog temelja.

Na primer: 

  • Debeli slojevi mekog tla generalno mogu biti problematični, kao i diferencijalno sleganje
  • Izgradnja u blizini objekata koji su već na temeljima od šipova (npr. potporni stubovi mosta) 
  • Osetljive granice upotrebljivosti za gornji nasip 


U ovim situacijama, nasip se obično gradi na temeljima od šipova.

Paralink: jak i isplativ Paralink® ili MacGrid® WG geomreže velike čvrstoće, koje nude visoku čvrstoću sa veoma niskim karakteristikama deformacije, koje se koriste u kombinaciji sa šipovima, mogu zauzeti mesto temeljne ploče nasipa. Ove rešetke su postavljene u jednom sloju unutar granuliranog splava, odmah u kontaktu sa kapama šipova.

Rešetke, sa projektovanim životnim vekom većim od 120 godina, radeći u sprezi sa tlom, apsorbuju sile koje se prenose sa gornjeg nasipa, prenoseći ih vertikalno na noseće šipove. Prisustvo Paralink®-a poboljšava ukupne performanse nasipa; rezultat je da se gomile mogu razmaknuti na širem razmaku, smanjujući troškove. 


Upotreba MacTex-a. Za manje teške ili kratkoročne uslove, može se uzeti u obzir MacTex® W tkani geotekstil za ojačavanje poliestera. Implementirali smo mnoge projekte nasipa širom sveta što nas čini istinskim liderom u ovoj aplikaciji. 


Rešenja po meri. Koristeći Maccaferri specifičan softver za dizajn, MacBARS, i mogućnost prilagođavanja proizvoda u našim fabrikama (dužina rolne, širina, specifična snaga jedinice), možemo optimizovati dizajn za naše klijente pružajući najbolja rešenja.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.