Nasipi ptotiv odrona

Home > Rešenje > Nasipi ptotiv odrona

Nasipi ptotiv odrona

Image

Nasipi za zaštitu od odrona su pasivni sistemi i idealno rešenje kada se ne mogu instalirati sistemi za stabilizaciju površine; na primer za veoma široke kosine ili gde nije moguće presretanje kamenja koji pada zbog nepristupačnosti cele padine. Obično se koriste kao zaštita od prirodnih uticaja. opasnosti, klizišta, odroni kamenja, lavine, hidrogeološki problemi i tako dalje.

Maccaferri nasipi za zaštitu od odrona izgrađeni su korišćenjem ojačanog tla, što omogućava izvođačima da koriste lokalno dostupne materijale dobijene na lokaciji. Dostupne su različite završne obrade lica, uključujući oblaganje nasipa sa vegetacijom, što smanjuje uticaj sistema na životnu sredinu i vizuelni uticaj.

Image

Budući da su izgrađeni od ojačanog tla, naši nasipi od odrona su prilagodljivi kako bi se prilagodili ekstremnim udarima odrona (potencijalno do 20.000 kJ), a takođe i da preusmere potencijalne tokove otpada. Za razliku od ograda za zaštitu od odrona, nasipi od odrona mogu izdržati višestruke udare i događaje odrona bez potrebe za popravkom. FEM analiza je korišćena za projektovanje naših ojačanih zemljanih nasipa kapaciteta 20.000 kJ. S obzirom na dovoljno prostora, dostižni su skoro neograničeni kapaciteti za apsorpciju energije.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.