Masivni gravitacioni potporni zidovi

Home > Rešenje > Masivni gravitacioni potporni zidovi

Masivni gravitacioni potporni zidovi

Image

Stabilnost masivnih gravitacionih potpornih zidova zavisi od strukturalnog integriteta jedinica i njihove ispune koja podržava ili sadrži nestabilne zemljane kosine. Da bi izabrali optimalno rešenje Maccaferri potpornog zida, naši inženjeri rade sa klijentima kako bi razmotrili: – Geotehničke parametre potpornih i zemljišta temelja – Prisustvo vode i hidrostatičkih opterećenja – Spoljna opterećenja od konstrukcija i aktivna ili seizmička opterećenja – Jednostavnost i brzina izgradnje

Mi nismo samo globalni lider u gabionskim zidovima Iz širokog spektra rešenja, imamo jedinstvenu mogućnost da obezbedimo potporni zid koji odgovara tehničkim potrebama klijenata; tlo koje se zadržava, estetski zahtevi i budžet. Poznati kao globalni lider u gabionskim zidovima, sve veći broj naših klijenata zna da sada nudimo i širok spektar potpornih zidova osim gabiona, uključujući zidove od blokova i drvenih zidova. Uvek se trudimo da smanjimo nepotrebnu upotrebu građevinskog i otpadnog materijala. Koje god rešenje da se izabere, naše potporne strukture imaju nekoliko zajedničkih stvari: one su modularne, fleksibilne i mogu da odgovaraju većini uslova na terenu.

Image

Zaista, pokušavamo da ponovo koristimo materijale dobijene na gradilištu kad god je to moguće, smanjujući uvoz i izvoz građevinskog i otpadnog materijala. Naši sistemi su jednostavni i brzi za izgradnju. Nudimo rešenja specifična za klijente. Svaki sistem nudi različite prednosti; bilo da je klijentu potrebna vrednost, dugovečnost i fleksibilnost gabionskog zida, ili estetika MacVall segmentnog sistema potpornih zidova od betonskih blokova, naši inženjeri mogu pomoći. Za razliku od ‘mono-proizvodnih’ kompanija koje su u mogućnosti da ponude samo jedan tip zida, mi ćemo ponuditi rešenje optimizovano za potrebe klijenata.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.