Dinamičke barijere za zaštitu od odrona

Home > Rešenje > Dinamičke barijere za zaštitu od odrona

Dinamičke barijere za zaštitu od odrona

Image

U određenim situacijama opasnosti od odrona kamena, možda nije optimalno instalirati zaštitu od odrona kamenja ili mrežu za stabilizaciju površine, zbog tehničkih, topografskih ili ekonomskih problema. U ovim slučajevima, isplativo rešenje se često obezbeđuje postavljanjem dinamičkih barijera od pada kamenja na nagib licem da presretne i zaustavi pad kamenja i gromada.

Naše barijere za padove se isporučuju u “kompletu” za određenu visinu, dužinu i kapacitet apsorpcije energije počevši od 35kJ. Naši sistemi su razvijeni kroz kombinaciju dizajna i testova na terenu, kako to zahtevaju zvanični standardi (npr. švajcarski, austrijski i „Smernice za evropsko tehničko odobrenje kompleta za zaštitu od pada kamenja“ EAD 340059-00-0106 i EAD 340089- 00-0106). Posetite www.eota.eu za najnovije sisteme koji će dobiti ETA.

Image

Štaviše, naše barijere od pada kamenja uključuju dodatne karakteristike za minimiziranje izloženosti radnika riziku tokom procesa ugradnje, smanjenje ukupnog trajanja gradilišta i povećanje trajnosti barijere iznad standardnih zahteva. Radimo sa klijentima kako bismo im pomogli u optimalnom pozicioniranju barijera na kamenim padinama i u izboru najpogodnije barijere za zaštitu od odrona.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.