Bezbednosne barijere

Home > Rešenje > Bezbednosne barijere

Bezbednosne barijere

Image

Sigurnosne barijere su posebno dizajnirane i planirane da spreče vozila da napuste autoputeve ili pruge i zalutaju na drugu infrastrukturu, u pešačke zone ili u zgrade. Maccaferri iskustvo: Koristeći naše veštine u ojačanim strukturama tla, dizajnirali smo i proizveli barijere za prugu velike brzine Milan-Bolonja i Milano-Torino kako bismo sprečili da vozila napuste autoput i udare na prugu. Ova specifična ojačana konstrukcija tla, Duna, postavljena je mnogo kilometara na ovim projektima.

Prepoznajući da je jednostavnost ugradnje ključni faktor za naše klijente, mi smo proizveli Duna jedinice tako da budu potpuno prethodno montirane u fabrici, uključujući različite tipove obloga. Ovo je minimiziralo napore izgradnje, uštedeći vreme i troškove na lokaciji projekta. Znanje o uticaju je zasnovano na našem iskustvu sa odronima kamenja i nasipima sa tokovima otpada. Naš novi MacSafe sistem je razvijen da odgovori na sve veću pretnju od neprijateljskih upada vozila i potrebu za unapređenjem bezbednosti na javnim mestima.

Image

Koristeći isprobanu i testiranu tehnologiju apsorpcije energije udara, naučenu iz našeg dubokog iskustva u zaštiti barijera od pada kamenja, ova tehnologija takođe deluje protiv ljudskih pretnji.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.