Officine Maccaferri
UK & Ireland
COUNTRY

Login

Maccaferri supply and install gabion wall in Lidl HQ

welded-gabs

Maccaferri supply and install gabion wall in Lidl HQ

LIDL have opened their exciting, new, state of the art and environmentally sensitive HQ, which will house some 800 staff over 5 floors.

The site has electric car charging points, auto LED lighting, toilets that flush with rain water and facilities including a gym, barista and canteen.

The Architect specified a Pennant Stone filled gabion cladding wall to the basement lightwell. Winvic, the Main Contractor engaged Maccaferri to build the wall.

The wall is circa 41m long and 4.1m high.

More information on our welded gabions can be found here.

You can also follow us on Twitter where we show photos of jobs here.

The Maccaferri team 

 

 

All Rights Reserved © Officine Maccaferri Spa 2022 P.IVA IT 02145540379

Share This