Gomilanje

Home > Rešenje > Gomilanje

Gomilanje

Image

Lokalne i savezne vlasti, želeći da reše sve veći problem odlaganja otpadnih materija, mogu da razmotre ponovno otvaranje napuštenih deponija otpada; koji se nazivaju gomilanje. Ovo može smanjiti uticaj na životnu sredinu koji proizilazi iz izgradnje novih objekata. Takva tehnika omogućava tehničko preuređenje lokacije u bezbedan i pouzdan objekat za skladištenje novih otpadnih materijala.

Izazovi gomilanja Jasno je da ovo zahteva pažnju, znanje i specifična rešenja jer su postojeći sistemi za zatvaranje deponije ili barijere izgrađeni na područjima koja imaju nehomogene geotehničke karakteristike; odnosno otpada. Oni su podložni značajnim razlikama i takođe ih karakterišu značajne opasnosti po životnu sredinu uključujući hemijske i organske zagađivače.

Rešavanje specifičnih potreba sa Maccaferri asortimanom proizvoda. Naše strukture za armiranje tla i iskustvo u ovim vrstama aplikacija su važni. Sa MacGrid® i Para-product® geomrežama jačine od 20 kN/m do 1600 kN/m, MacDrain® drenažnim geokompozitima, MacLine® nepropusnim membranama i MacTex® geotekstilom, kombinujemo proizvode na jedinstvene načine kako bismo odgovorili na specifične geotehničke i hidrauličke potrebe ovih izazovnihprojekata.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.