Officine Maccaferri
BALKANS
Hyr
Vendi

Hyr

TAP (Trans Adriatic Pipeline) projektin

TAP (Trans Adriatic Pipeline) projektin - Maccaferri Balkans

Përsëri Maccaferri po luan një rol kryesor me projekte strategjike.

Punimet për rrugët hyrëse ndihmëse për projektin e gazsjellësit, TAP (Trans Adriatic Pipeline) sapo kanë filluar. Maccaferri po përdor rrjetën e saj mbrojtëse ndaj rënies së gurëve me rezistencë të lartë Steelgrid, Gabionë dhe Materasë gjithashtu dhe produkte për Toka të Përforcuara.

Për më shumë na kontaktoni në.

All Rights Reserved © Officine Maccaferri Spa 2022 P.IVA IT 02145540379

Share This