Officine Maccaferri
BALKANS
Hyr
Vendi

Hyr

Steelgrid HR100 nxit bashkëpunimim midis Maccaferri Hellas dhe Maccaferri Balkans

steelgrid

Maccaferri Balkans i siguron Steelgrid HR 100 Maccaferri Hellas për një kantier ndërtimi në Greqi

Maccaferri Balkans punoi ngushtë me kontraktorët Trema Engineering shpk në Moglicë dhe Albstar shpk Group në Devoll, Shqipëri, për të përcaktuar zgjidhjen më të përshtatshme për sigurimin e stabilitetit të shpateve gjatë punimeve në projektin e Devoll Hydropower pozicionuar në Moglicë, Shqipëri.
Steelgrid HR 50, Steelgrid HR 100, Steelgrid MO 300 u zgjodhën si zgjidhja më e përshtatshme e produktit Steelgrid, një rrjetë me një rezistencë dhe shtangësi të lartë (zgjatje të vogel) e përshtatshme për aplikime të rangut të gjërë duke filluar nga rrjetat me rezistencë të lartë për mbrotjen e shpateve nga rënia e gurëve e deri tek ato të fiksuara me ankora për stabilizimin e skarpatës. Në ketë rast aplikimi ishte me rrjetë të fiksuar me ankorime në majë dhe në bazë të skarpatës (secured drapery mesh). Kështu, në fillim të  vitit 2015 u aplikua në Moglicë, Shqipëri Steelgrid HR 50, Steelgrid HR 100 dhe Steelgrid MO 300. Rrjeta u instalua me ankora me gjatësi 3m, 6m dhe 9m.

I njëjti produkt Steelgrid HR 100 u përdor në Mantoudi, Ishullin Evoia, në Greqi, ku Maccaferri Balkans funizoi me material Maccaferri Hellas

të cilët punuan ngushtë me projektuesin

Sotiropoulos Ilias dhe  partnerë të tjerë, në mënyrë që të percaktohej produkti më të përshtatshëm për stabilizimin e skarpatës. Në këtë rast aplikimi u bë me rrjetë të ankoruar vetëm në majë të skarpateës dhe në bazë u la e lirë (simple drapery mesh).
Na kontaktoni për të zbuluar më shumë detaje  interesante teknike në.

All Rights Reserved © Officine Maccaferri Spa 2022 P.IVA IT 02145540379

Share This