Dewatering-Process-i

Zgjidhjet tona e bëjnë proçesin kullimit te ujërave më të lehtë e më pak të kushtueshëm. Proçesi i kullimit të ujërave është zhvendosja e ujit nga materialet e ngurta ose dherave përmes filtrimit, centrifugimit ose proceseve të tjera për ndarjen e solidëve nga lëngjet. Ne sigurojmë zgjidhje të shkëlqyera si tubat gjeotekstilë, MacTubes®, që përdoren për heqjen e ujit nga mbetjet minerare, llumit të pellgjeve ose kolës. Ato janë veçanërisht të projektuara për të mbajtur grimcat e ngurta brenda në tub, ndërsa rrjedhësi i filtruar shkarkohet nga struktura tip pëlhure. Mbetjet e ngurta të drenazhuara mund të lihen për tu tharë përpara zhvendosjes në një mënyrë të kontrollueshme dhe me më pak kosto.

AL

need more information maccaferri