oil-gas-energy1

Njohuria jonë ndihmon klentët tanë. Me eksperiencën dhe njohurinë tonë në këto zgjidhje ne rregullisht ndihmojmë klientët që punojnë në tregjet e Naftës, Gazit dhe Energjitikës.

Sfida të ndryshme, por gjithmonë i njëjti qëllim.  Pavarësisht problemeve të klientëve tanë, ata janë të sigurt se ne do të përpiqemi të sigurojmë zgjidhje me pak kosto, të besueshme dhe pro mjedisit, duke vënë në përdorim materialin e fituar në terren kuroherë që është e mundur.

Nga mullinjjtë e erës në grumbullimin e naftës në tubacionet. Ne siguromë gjeogride dhe gjeotekstile për të përforcuar rrugët që lehtësojnë instalimin e mullinjve me erë në vendodhje të largëta. Ne kemi projektuar brezore mbajtëse që rrethojnë objektet e grumbullimit të naftës dhe kemi përforcuar skarpatet për të lejuar ndërtimin e tubacioneve në zonat e mbyllura.

Mbështesim infrastruktura dhe platforma. Strukturat tona mbajtëse bëjnë të mundur ndërtimin e terminaleve, infrastrukturë të fabrikave dhe objekteve të tjerë në terrene të pjerrëta dhe gjeogridet tona me rezistencë të lartë stabilizojnë terrenin e butë për të ofruar mbështetje për platformat  e punimeve.

Ndihmojmë tokën në mënyrë efikase e me pak kosto. Kur tubacionet janë vendosur përgjatë gjithë vendit, ne sigurojmë zgjidhje për mbrojtjen ndaj erozionit dhe vegjetacionit për të rregulluar shpejt tokën e dëmtuar. Ne zgjedhim zgjidhjet e duhura për erozionin dhe stabilizimit të rrezikut për më shumë efikasitet e më pak kosto.

Zgjidhje për puset e naftës në det të hapur. Ne sigurojmë sisteme stabilizimi dhe mbrojtjeje për tubacionet duke i parandaluar lëvizjet e tyre nga rrymat detare ose të dëmtimeve nga ankorat. Dyshekët (Materasët) tanë bituminozë Sarmac janë përdorur për më shumë se 30 vite për të mbrojtur tubat veçanërisht tel lidhjet dhe kruqëzimet e tubacioneve.

Aplikimet

AL

need more information maccaferri