Defencell-MAC1

Zgjidhjet tona për mbrojtje ushatrake. Duke përdorur ekspertizën tonë në rrjetat me gabionë,ne kemi zhvilluar një strukturë kontrolli celulare të një cilësie të lartë, Defencell MAC, për të sigurruar mbrojtje kundër artilerive, eksplozivëve dhe sulmeve të mjeteve ushtarake.

Forcë fleksible.  I disponueshëm në madhësi të ndryshme, Defencell MAC mund të vendoset shpejt dhe mbushet në terren me material mbushës për të siguruar një barrierë modulare. Njësitë mund të bashkohen për të formuar struktura të gjata për mbrojtjen e bazave, kampeve, depove makinerive ose çfarëdolloj infrastrukture. Gjithashtu njësitë përdoren në arranzhimet civile për mbrojtjen e ndërtesave, infrastrukturës ose instalimeve të tjera në rrezik sulmi.

Përforcimet.  Përveç kësaj, përforcimi ynë me gjeogride dhe gjeotekstilet përmiresojnë terrenet e buta, stabilizojnë dhe lejojnë kalimin e makinerive të rënda ushtarake.

Aplikimet

AL

need more information maccaferri