Officine Maccaferri
BALKANS
Hyr
Vendi

Hyr

Kongresi i Dyte Nderkombetar i Rrugeve

default-image-maccaferri

Ky event do të mbahet në Sallat e hotelit Sheraton në Tiranë më 24 dhe 25 Shtator 2015.
Pas suksesit të Kongresit të parë të Rrugëve në vitin 2012, Shoqata Shqiptare e Inxhinierëve Konsulentë me mbështet¬jen e vyer të Shoqatës së Ndërtuesve, Universitetit Po¬liteknik të Tiranës, Shoqatës së Investitorëve të Huaj (FIAA), Shoqatës së Gjeoteknikëve dhe shoqatës së Gjeodetëve, do të organizojë më 24 dhe 25 shtator 2015, Kongresin e 2 -të Ndërkombëtar të Rrugëve në Shqipëri.
Janë të ftuar të marrin pjesë apo të japin kon¬tributin e tyre shkencor të gjithë inxhinierët, studentët, pedagogët, përfaqësuesit e sektorit publik si dhe të gjithë profesionistët e tjerë të cilët puna i lidh me zhvillimin e infrastrukturës rrugore.
Në këtë event Maccaferri Balkans do të marrë pjesë me dy abstrakte shumë interesante me Zgjidhjet e Tyre më të Mira.

All Rights Reserved © Officine Maccaferri Spa 2022 P.IVA IT 02145540379

Share This