Officine Maccaferri
BALKANS
Hyr
Vendi

Hyr

Panairi i dytë i Karrierës

Second Career Fair3

Tirane, 21/04/2015 – Zhvillohet Panairi i dyte i Karrieres ne ambjentet e Universitetit Epoka, ku Maccaferri Balkans per here te dyte jep mbeshtetjen e saj per te rinjte te cilet jane plot vullnet dhe energji per te punuar ne kompani si MACCAFERRI.
I urojme suksese te gjithe studenteve te rinj !

All Rights Reserved © Officine Maccaferri Spa 2022 P.IVA IT 02145540379

Share This