OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Unazat Spenax

Të furnizuara në mënyrë ekskluzive vetëm për Maccaferin, Unazat fiksuese Spenax përdoren për mbledhjen e produkteve tona me rrjetë gjashtëkëndore të endur me tela çeliku të përdredhur dyfish. Panelet fqinjë të rrjetës mbahen bashkë duke përdorur Unazat Spenax, që mbyllen duke përdorur veglat Spenax.

Dy lloje unazash janë në dispozicion; të veshura me GalMac®, për përdorim me produktet tona të galvanizuara dhe Inoksi për përdorim me produktet tona të veshura me veshje me polimerë.

AL

need more information maccaferri