steelgrid

Steelgrid®

Steelgrid® është një gjeokompozitë çeliku me rezistencë të lartë, ngurtësi të lartë që kombinon fleksiblitetin dhe përfitimet praktike të rrjetës dopio të përdredhur me ngurtësi e pritshme dhe qëndrueshmërinë mekanike të kabllove prej çeliku me rezistencë të lartë në tërheqje. Kabllot prej çeliku janë të endur në rrjetën e përdredhur dyfish gjatë prodhimit, duke formuar një produkt që mund të instalohet vetëm dhe thjeshtë.

Steelgrid® përdoret shpesh si perde dhe fasada të shtrënguara.

Të mirat e sistemit bëjnë të mundur një mbrojtje të plotë ndaj korrozionit falë resiztencës të lartë të GalMac®, i galvanizuar me një aliazh të Zinkut dhe Aluminit.

Në dispozicion janë dy lloje të Steelgrid®
– Gjeokompozitat Steelgrid® MO (mono-oriented) që përfshijnë kabllo çeliku që integrohen sipas gjatësisë së rrjetës dopio të përdredhur si tel lidhës dhe gjithashtu në qendër të topit.
– Gjeokompozitat Steelgrid® BO (bi-oriented) që përfshijnë kabllo çeliku që integrohen si tërthorazi dhe sipas gjatësisë së rrjetës.

AL

need more information maccaferri