nailing_2

Pllaka Ankorimi

Ne furnizojmë me pllaka ankorimi për tju përshtatur kërkesave të projekteve për mbrojtjen ndaj rënies së shkëmbinjve dhe katastrifave natyrore.

Me rrjetën tonë prej çeliku Steelgrid® HR, përdorimi i Pllakës HP lejon një transferim efikas të ngarkesave nga rrjeta në ankor si një prej komponentëve të Steelgrid® HR “Mesh Kit”. Ato ofrojnë një performancë optimal së bashku me Steelgrid® duke rritur sistemin mbajtes. Ato gjithashtu eliminojnë ndjeshmëritë ndaj ankorit te vendosur në aplikimet e siguruara perde apo me “profile të shtrënguara” .

AL

need more information maccaferri