OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MacTex® P

MacTex® P janë gjeotekstile jo të endura të cilësisë së lartë të prodhuar nga fibra polipropileni me rezistencë të lartë të grumbulluara nga një trajtim të presuar dhe dhe të kalendruar termikisht. Produkti është i përshtatshëm për gjithë aplikimet e përgjithshme të gjeotekstileve përfshirë filtrimin dhe ndarjen. Përveç kësaj, trashësia dhe pesha e lejon atë të përdoret me sukses si një shtresë mbrojtëse në landfille.

AL

need more information maccaferri