OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MacTex® N

MacTex® N janë gjeotekstile jo të endura të cilësisë së lartë të prodhuar nga fibra polipropileni me rezistencë të lartë të grumbulluara vetëm nga një trajtim të presuar. Produkti është i përshtatshëm për gjithë aplikimet e përgjithshme të gjeotekstileve përfshirë filtrimin dhe ndarjen.

AL

need more information maccaferri