OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MacTex® H

MacTex® H are janë gjeotekstile jo të endura të cilësisë së lartë të prodhuar nga fibra polipropileni me rezistencë të lartë të grumbulluara nga një trajtim me presim dhe të kalendruar termikisht. Produkti është i përshtatshëm për gjithë aplikimet e përgjithshme të gjeotekstileve përfshirë filtrimin dhe ndarjen.

AL

need more information maccaferri