nailing_2

Kavo

ja jonë me tela është një aksesor si pjesë e sistemit tonë MacRO për mbrojtje ndaj rënies së shkëmbinjve dhe katastrofave natyrore.

Zakonisht përdoret për të mbështetur sistemet e rrjetave të sigurisë ose perde.

AL

need more information maccaferri