IT-TL-Wirand-reinforcement-shotcrete_

Dramix®

Makineritë tona përdoren për të siguruar dozën e duhur të fibrave të çelikut Dramix® apo fibrave sintetike në përzierjen e betonit në prodhimin e Steel Fibre Reinforced Concrete (SFRC).

Pajisja për dozimin mund të integrohet në pikën e betonit të klientit ose të pavaruara për tju përshtatur më së miri madhësisë së projektit dhe kërkesave të klientit. Pajisja për fibrat e çelikut Dramix® dhe për fibrat sintetike, përbëhet nga një shumëllojshmëri të sistemeve të peshimit,ndrjes dhe shpërndarjes për të sjellë dozën e paracaktuar të fibrave të përzierjes.

 

AL

need more information maccaferri