biomac1

Biomac®

Mbulesat BioMac® përdoren për mbrojtjen ndaj erozionit në sipërfaqe. Gjithashtu i njohur si Erosion Control Protection (RECPs) mats, ato ofrojnë mbrojtje të menjëhershme në skarpatet e prekshme ndaj efekteteve të erozionit prej erës, shiut dhe vërshimeve.

I vendosur në faqen e skarpateve BioMac® mbështet zhvillimin e bimësisë. Ndërsa dysheku (materasi) bio-degradon me kalimin e kohës, funksioni për mbrojtjen mirëmbahet akoma nga bimësia.

AL

need more information maccaferri