Biomac®

biomac1

Biomac®

Dramix®

IT-TL-Wirand-reinforcement-shotcrete_

Dramix® Makineritë tona përdoren për të siguruar dozën e duhur të fibrave të çelikut Dramix® apo fibrave sintetike në përzierjen e betonit në prodhimin e Steel Fibre Reinforced Concrete (SFRC). Pajisja për dozimin mund të integrohet në pikën e betonit të klientit ose të pavaruara për tju përshtatur më së miri madhësisë së projektit dhe… Read more »

MacGrid® WG

ZA-PA-MacGrid-AR-for-asphalt-anti-crack-reinforcement_

MacGrid® WG MacGrid® WG është një gjeogrid për përforcim të dherave, i përbërë nga një peshë molekualre e madhe, dhe fibra multifilamente me poliestër më rezistencë të lartë ne tërheqje. Fibrat enden së bashku nën tërheqjen e një makinë dhe të veshura me një mbështjellje polimeri. Gjeogridet MacGrid® wG përdoren për shumicën e aplikimeve për… Read more »

MacGrid® EG

ZA-PA-MacGrid-AR-for-asphalt-anti-crack-reinforcement_

MacGrid® EG MacGrid® EG janë rrjeta polietileni (HDPE) me modul të lartë elasticiteti dhe dendësi të madhe, prodhuar nga një proces nxjerrjeje dhe goditjeje dhe i karakterizuar nga një rezistencë në tërheqje në dy drejtime, tërthore dhe gjatësore. MacGrid® EG janë gjeogridë që përdoren kryesisht me shtresa granuli për ndërtimin e rrugëve, ose rruge te… Read more »

MacGrid® AR

ZA-PA-MacGrid-AR-for-asphalt-anti-crack-reinforcement_

MacGrid® AR MacGrid® AR janë struktura planare gjeogridi që përdoren për përforcimin e rrugëve të asfaltuara. Gjeogridet janë të përbërë nga fibra xhami apo pliestër të endure sëbashku në një konfigurim rrjete, që me pas vishet. Ato kanë një rezistencë të lartë në tërheqje dhe modul të lartë të elasticitetit në zgjatime të vogla. Ato… Read more »