Officine Maccaferri
BALKANS
Hyr
Vendi

Hyr

Malin e Dajtit instalimi

Maccaferri_placholder

Ka përfunduar instalimi i një strukture me tokë të përforcuar në Malin e Dajtit, zonë mjaft e njohur turistike.

Çelësi i këtij projekti ishte kombinimi i produkteve tona. Terramesh System jonë i përbërë nga rrjetë teli e perdredhur dyfish vepron si sitem në fasadë të strukturës i kombinuar ky me gjeogride të cilat luajnë një rol kryesor në përforcimin e strukturës në brëndësi të saj.
Geogridet e përdorura janë: Paralink 300 në bazë të strukturës, Macgrid EG 60.3 në mes dhe MacGrid EG 40S në majë të saj. Për të siguruar stabilitetin e strukturës, gjatësia e geogrideve brenda strukturës së përforcuar të tokës arriti deri në 13m të gjatë.

Për më shumë na kontaktoni në.

All Rights Reserved © Officine Maccaferri Spa 2022 P.IVA IT 02145540379

Share This